facebook

Facebook, Twitter, YouTube і Microsoft створюють базу «цифрових відбитків»

З метою боротьби проти поширення екстремістського контенту такі веб-гіганти, як Facebook, Twitter, YouTube і Microsoft, створять спільну базу унікальних «цифрових відбитків». Ідентифікатори будут присвоєнні фото- та відеоматеріалам, які раніше були визнані екстремістськими і видалені. В результаті буде створена загальна база даних таких «відбитків».

terrorist-content-620x325

«На наших споживчих сервісах немає місця контенту, який сприяє поширенню тероризму. Коли нам повідомляють про такі випадки, ми швидко реагуємо на подібний контент відповідно до політики кожної компанії», – йдеться в заяві.

За допомогою технології «цифрових відбитків» учасники угоди виявлятимуть на своїх платформах записи «екстремістського змісту» і видалятимуть їх.

Також в заяві йдеться про те, що обмінюватися персональними даними користувачів компанії не будуть. В рамках цієї співпраці учасники угоди в майбутньому планують залучати інші компанії.

Як повідомлялось раніше, Facebook готовий скорегувати стандарти спільноти, зокрема, обмежити цензурування матеріалів, які зазвичай видалялися за порушення цих стандартів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, починаючи з лютого 2016 року керівництво Twitter заблокувало 235 тис. екаунтів за пропаганду тероризму. Минулого місяця Twitter дозволив блокувати образливі публікації за ключовими словами, хештегами та емодзі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...