facebook

Елтон Джон мріє про поцілунок Володимира Путіна

Як передає replyua.net відомий співак і гомосексуаліст Елтон Джон заявив, що вже кілька років поспіль домагається зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним. За словами співака, Путін – головна його мета. Незважаючи на щільний графік Путіна, він запевнив журналістів, що доб’ється його зустрічі і поцілунку.

1480785793_dgon

Дізнавшись про те, що Елтон Джон домагається зустрічі з Путіним, відомі пранкери Вован і Лексус розіграли зоряного музиканта, зателефонувавши йому і представившись президентом Російської Федерації. Після цього інциденту Путін все ж передзвонив Елтону Джону і вибачився за пранкерів, назвавши їх дзвінок «безглуздою дитячим жартом». Тоді Путін вперше пообіцяв зустріч тет-а-тет з співаком, але досі свою обіцянку господар Кремля так і не дотримав. Коли представники співака виходили на адміністрацію Путіна з пропозицією зустрічі, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков пояснив неможливість зустрічі в зв’язку з роз’їздами президента.

«Я вже давно шукаю приводу, щоб зустрітися з лідером Росії порожнім ним стане, він обіцяв мені зустріч і, я думаю, він стримає своє слово. У Росії багато представників ЛГБТ і я б хотів, щоб Володимир Путін пообіцяв мені, що особисто проконтролює, щоб права представників ЛГБТ в Росії були захищені. Наприкінці зустрічі я його обов’язково поцілую», – зазначив Сер Елтон Джон.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...