facebook

Трамп назвав тих, з ким хоче співпрацювати на міжнародній арені

Трамп повторив позицію, що США було віддано у жертву інтересам глобалізму (через невигідні угоди), а він на посаді президента сконцентрується на захисті передусім інтересів США

Ціллю закордонної політики США буде створення стабільності, а не хаосу. Америка не буде займатись усуненням режимів та поваленням урядів Про це новообраний президент США Дональд Трамп заявив напередодні у ході виступу у штаті Цинциннаті.

У ході виступу Трамп підтвердив провідні гасла своєї виборчої кампанії: він наголосив, що пріоритетом його адміністрації буде захист американських робітників, перегляд, або відмова від торговельних угод, які шкодять США, посилення збройних сил, знищення терористичного угрупування ІДІЛ.

“Трамп повторив позицію, що США було віддано у жертву інтересам глобалізму (через невигідні угоди), а він на посаді президента сконцентрується на захисті передусім інтересів США”, – підсумував зміст промови німецький політолог Ульріх Шпек.

Ми будемо співпрацювати з будь-якою країною, яка бажає приєднатись до нас для перемоги над ІДІЛ та радикальним ісламським тероризмом

Експерт, який опублікував власні узагальнення промови новообраного президента США, відзначає три джерела загрози ззовні для США: економічна конкуренція з боку Мексики та США; нелегальна імміграція з Мексики; радикальний Іслам з Близького Сходу.

“Ми будемо співпрацювати з будь-якою країною, яка бажає приєднатись до нас для перемоги над ІДІЛ та радикальним ісламським тероризмом. У нашій співпраці із іншими країнами ми шукатимемо спільних інтересів там, де це можливо, щоб досягнути нової ери миру, порозуміння та доброї волі”, – відзначив Трамп у ході промови.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...