facebook

Philip Morris розпочав кампанію з витіснення звичайних сигарет менш шкідливими

Компанія «Філіп Морріс» (Philip Morris) запустила нові, менш шкідливі сигарети в Великобританії, через які може припинитись виробництво і поставки традиційних тютюнових виробів.

Про це повідомляє «Бі-бі-сі».

Тютюновий гігант стверджує, що курці будуть отримувати ту ж нікотинову дозу, але на 90% менше токсинів, які надходять до організму разом із сигаретним димом.

Зазначається, що продукт поки не пройшов зовнішньої перевірки, однак нова сигарета буде мати такий же вплив, як і у тютюнових виробах, спрямованих на те, щоб кинути курити.

Виконавчий директор «Філіп Морріс» Андре Калацопулос каже, що він хотів би працювати з урядами для “поетапної” заміни звичайних сигарет.

У своєму першому телевізійному інтерв’ю у Великобританії він сказав, що компанія знає, як її продукція завдає шкоди своїм споживачам, і тому єдино правильним рішенням буде «винайти і комерціалізувати» сигарети, які є менш шкідливими.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Тобто наша мета є зрозумілою”, – зазначив він.

Як повідомляв УНІАН, на думку вчених з Університету Рочестера, звичка курити електронні сигарети може вилитися в запалення ясен та інші проблеми ротової порожнини. Вони пояснили, що через випари електронних сигарет клітини ротової порожнини починають виділяти прозапальні білки. Це призводить до пошкоджень і хвороб.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...