facebook

Місія МВФ досягла угоди з владою України

Місія МВФ досягла згоди на рівні експертів з представниками органів влади України за програмою розширеного фінансування.

cf84d63----

Про це йдеться в прес-релізі МВФ.

“Ці домовленості повинні бути затверджені керівництвом МВФ і Радою виконавчих директорів Фонду”, – наголошується в заяві.

За словами глави місії Рона ван Рудена, Україна за останній рік домоглася значного прогресу у відновленні економічної стабільності, незважаючи на складні умови.

“Стійке проведення структурних і інституційних реформ зараз важливо для перетворення недавно досягнутого підйому в стабільне і стійке зростання, а непохитна рішучість в боротьбі з корупцією виявляється “лакмусовим папірцем” для здатності уряду зберегти широку внутрішню і міжнародну підтримку своєї політики”, – зазначив він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Тому важливо, щоб влада зміцнила свої зусилля по закріпленню фіскальної і фінансової стабільності, рішучого підвищення транспарентності та забезпечення верховенства закону, а також щодо реформування великого і неефективного сектора державних підприємств”, – додав Руден.

Як очікується, засідання ради МВФ, на якому буде розглянуто питання про продовження програми EFF, відбудеться в липні 2016 року.

Відзначимо, місія МВФ працювала в Україні з 10 по 18 травня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...