facebook

Під час масових акцій до Дня гідності і свободи в Києві постраждали три людини, – поліція

Під час масових акцій до Дня гідності і свободи в Києві постраждали три людини. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

383907539

“У чергову частину київської поліції від медичних працівників надійшли повідомлення про трьох постраждалих, які отримали тілесні ушкодження під час заходів. У одного з них – травми від падіння з парапету, у другого – різана рана руки. Ще один чоловік звернувся за допомогою до лікарів швидкої допомоги, попередньо, з реакцією на стрес”, – йдеться в повідомленні.

Відомо, що вчора в 19:00 в Києві на Майдані Незалежності почалося народне віче. Пізніше з’явилися повідомлення про зіткненнях, які сталися між його учасниками та правоохоронцями.

Після закінчення народного зібрання частина його учасників попрямували до офісу Віктора Медведчука. Там люди влаштували пікет. Пізніше в будівлю полетіли фаєри, виникла пожежа.Крім того, протестувальники розбили вікна в будівлі “Ощадбанку”, розташованому поблизу площі Льва Толстого.

В Україні 21 листопада відзначають День гідності і свободи. Свято встановлено указом президента України Петра Порошенка в 2014 році.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

День гідності і свободи відзначається в честь початку двох революцій: Помаранчевої Революції і гідності.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...