facebook

Породілля задушила немовля в роздягальні херсонського заводу

У Херсоні молода жінка прямо на роботі народила дитину, і там же його вбила. Працівниця заводу з виробництва синтетичної тари, що по провулку Навчального, в роздягальні після зміни відчула початку пологів. Там же вона народила доньку, і задушила її, а потім поклала крихітне тільце в пакет, щоб кудись сховати. Тут в роздягальню зайшов майстер, і побачивши закривавлену працівницю, одразу ж викликав для неї «швидку допомогу».

val_8574

«Швидка» відвезла матір-вбивцю в Білозерську райлікарні. Користуючись тим, що медики відволіклися, жінка крадькома кинула пакет зі страшним вмістом в траву. Однак після огляду пацієнтки лікарі зрозуміли, що перед ними – породілля. Не побачивши при ній дитини, вони повідомили поліцію, а правоохоронці зайнялись його пошуками. І в підсумку знайшли той самий закривавлений пакет з тільцем крихти. Її шия була синьою від здавлювання материнськими пальцями, так що двох думок щодо причин смерті дитини бути не могло. А пізніше факт вбивства підтвердила й судово-медична експертиза.

У скоєнні умисного вбивства жінка зізналася. Можливо, позбутися дитини вона вирішила тому, що вже мала двох дітей, і третього просто не хотіла. Як би те ні було, але суд Білозерського району Херсонщини вважав, що мати в момент удушення рідної дочки «перебувала в особливому фізичному і психологічному стані, пов’язаному з вагітністю і пологами»(цитата з вироку). А тому здатність усвідомлювати свої дії у неї була ослабленою. Так що за вбивство у виправну колонію жінка не потрапила взагалі: її засудили до чотирьох років позбавлення волі, але з трирічним випробувальним терміном. Якщо протягом цього терміну засуджена не вчинить нового злочину, то й відбувати покарання їй не доведеться.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...