facebook

Колесник вивіз 30 тисяч тонн цукру протягом 2,5 місяців

Заступник керівника прокуратури Київської області Олександр Колесник особисто координував вивезення 30 тисяч тон цукру з Аграрного фонду у Черкасах.

ghfhghfhghf15-11-10-1447141196

Про це ТСН.ua повідомив виконувач обов’язків генерального директора Аграрного фонду Олег Липовий. За його словами, Фонд передав справу до Національного антикорупційного бюро України після того, як її всіляко саботували в прокуратурі.

Липовий також зазначив, що процес вивезення цукру тривав 2,5 місяці і всі злочинні дії координував особисто Колесник.

“Цукор вивозили з Черкас. Вивезення тривало 2,5 місяці”, – повідомив Липовий. Чиновник також визнав, що прокуратура втручалась у незаконний процес, лунали дзвінки, щоб саботувати розслідування. “Нам вдалося передати справу з-під порядкування прокуратури до НАБУ”, – констатував Олег Липовий.

В Аграрному фонді зазначили, що наразі місце, куди вивозили цукор із Аграрного фонду, не встановлене. Триває слідство.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

ТСН.ua зв’язався з прес-службою київської обласної прокуратури, але там відмовились щось коментувати. Зазначимо, у середу, 18 травня, співробітники Національного антикорупційного бюро України спіймали Колесника на оборудці в 300 млн грн.  Була розроблена злочинна схема з виведення цукру з державної власності Аграрного фонду України. Йдеться про 30 тисяч тонн цукру. Затриманому інкримінують зловживання службовим становищем.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...