facebook

Найкрутіша бабуся в світі. До речі, вегетаріанка з дитинства

Крісті Брінклі, 62 роки! Красуня з красунь. В інтерв’ю з нагоди свого 60-річчя сказала, що зараз вона на піку свого життя. Прекрасний приклад для тих, хто любить понити, що життя пройшло та все скінчено.

1-samaya-krutaya-babushka

У неї троє дітей, останнього з яких вона народила в 44 роки. До сих пір працює моделлю.

2-samaya-krutaya-babushka

За всю свою модельну кар’єру побувала на обкладинках більше 500 журналів, пише джерело. А ще вона пережила 4 розлучення, написала книгу-бестселер, знялася в 5 фільмах та серіалах, отримала безліч нагород за свою благодійну діяльність (Крісті – активістка за права людини та тварин). У 51 рік вона підписала багаторічний рекламний контракт з косметичною маркою CoverGirl, в 57 років запустила свою косметичну лінію, в 58 продемонструвала надзвичайну фігуру в фотосесії для видання Haute Living, в 60 – з’явилася на обкладинці журналу People в купальнику:

3-samaya-krutaya-babushka

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Моє покоління впевнене, що 60 – це нові 30!»

Крісті – вегетаріанка з 13 років і вважає вегетаріанство головним секретом своєї краси (хороший приклад для тих, хто з піною у рота доводить, що вегетаріанство – зло й причина хвороб, а тим часом всі самі шалені жінки в світі м’яса не їдять: Ума Турман, Ніколь Кідман, Пенелопа Крус, Наталі Портман, Гвінет Пелтроу, Лів Тайлер, Стелла Маккартні – вегетаріанки з народження, Мадонна, Сінді Кроуфорд, Клаудія Шиффер, Кім Бесінджер, Дрю Беррімор, Брук Шилдс, Демі Мур, Кейт Вінслет).

Але повернемося до Крісті. Ось так вона описує денний раціон: «На сніданок їм вівсянку або йогурт c ягодами та фруктами. Обід, як правило, це салат з квасолею та горіхами. Вечеря – овочі». А якщо Крісті хочеться солоденького, то вона п’є холодну кокосову воду або їсть бананові чіпси. Але у Брінклі є маленька слабкість – паста, яку вона дозволяє собі зрідка.

10 хвилин в день Крісті качає руки, ноги та прес на своєму домашньому тренажері. А також робить 100 віджимань. Крім того, вона займається йогою, бігом, аеробікою, танцями, серфінгом, рафтингом, плаває на байдарках, катається на лижах та велосипеді. Своє приголомшливе тіло вона вважає не даром природи, а результатом наполегливої праці.

Крісті стверджує, що ще жодного разу не робила пластичних операцій, хоча в майбутньому збирається. Поки обходиться всілякими «уколами краси».

Це Крісті в в 59 років разом зі своєю донькою Сейлор:

4-samaya-krutaya-babushka

А на цій фотографії їй 61 рік!

5-samaya-krutaya-babushka

«Моє покоління впевнене, що 60 – це нові 30! Ми не підлаштовуємось під стандарти, а самі створюємо той світ, в якому хочемо жити», – каже Крісті. Результат такої філософії – у наявності!

6-samaya-krutaya-babushka

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...