facebook

Косметичні засоби, які псують ваше волосся

Засоби догляду за волоссям з силіконом надають локонам блиск, роблять їх гладкими та слухняними. Запобігають пошкодженню від впливу навколишнього середовища, зміцнюють захисний шар волосини. Але також можуть бути небезпечними.

Треба зазначити, що силікони не володіють лікувальним ефектом. Лише покривають пасма невидимою плівкою, яка робить їх візуально доглянутими. Після миття голови без цього компоненту, волосся втратить набуту красу.

Woman at the hair salon

Woman at the hair salon

Силікони мають здатність накопичуватися на шкірі та волоссі. Це може призвести до алергії.

За порадами фахівців, найкраще чергувати використання косметики з силіконом зі звичайними засобами. Також потрібно раз на тиждень використовувати “пілінг-шампуні” – засоби, що очищають шкіру голови. Ця процедура прибере накопичені силікони.

Альтернатива магазинним скрабам для шкіри голови – домашні косметичні рецепти. Залийте окропом кірки чорного хліба. Залиште настоятися кілька годин. Нанесіть на вологу шкіру голови масажними рухами. Змийте волосся теплою водою, можна без шампуню.

Ефективний сольовий скраб – змішайте морську сіль середнього помелу з кефіром, йогуртом або будь-яким базовим рослинним маслом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...