facebook

“O.Torvald” у Рівному розповів, чи готовий бути солістом гурту “Скрябін”

Відомий гурт “O.Torvald” завітав у Рівне в рамках всеукраїнського туру на підтримку свого п`ятого альбому “Наші люди всюди”. Соліст колективу Женя Галич провів зустріч із прихильниками у “водному” університеті.

664621_1_w_1200

Новий хіт гурту “Наші люди всюди” є однойменним з назвою платівки, яка містить 11 пісень. Виконавець розповідає, що ці слова з`явилися ще до того, як вийшов альбом.

– Хештегом “наші люди всюди” фанати “O.Torvald” позначали себе, коли ходили до нас на концерти. Ми могли зайти в інтернет, ввести цю назву і розшукати прихильників гурту. Потім виникла ідея так назвати новий альбом. До речі, порівняно з іншими, він є найбільш альтернативним і найсерйознішим. Ми експериментували зі звучанням, додали елементи електроніки, навчилися брати з інструментів саме те, що звучить всередині нас,розказує Женя Галич.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Виконавець додає, що “наші люди всюди” характеризує все українське суспільство, цими словами можна назвати наших співвітчизників, незалежно від місця їхнього розташування.

Музикант їздить з туром Україною з 29 вересня. За цей час Женя жодного разу не був вдома, але двічі встиг потрапити до лікарень. Та не зважаючи на це, лідер гурту “O.Torvald” вважає себе дуже щасливою людиною, бо займається улюбленою справою, живе вільним способом життя і має рідних і близьких людей.

– Я такий, який я є. Мені колись казали, що музика – це не професія, але я ще в 4 роки вирішив бути музикантом. В мене була ціль, до якої я йшов. Так, хвилювався, що щось не вдасться, але мене завжди підтримували мої батьки. Нас постійно від чогось відмовляють, але треба йти за тим, чого ти хочеш. Мені часто кажуть, що я дуже щаслива людина, бо займаюся улюбленою справою,наголошує соліст гурту “O.Torvald”.

До слова, виконавець вперше себе спробував і у ролі актора. Він зіграв головну роль у фільмі “Правила бою”, до якого і написав саундтрек під назвою “Твой дух – твое оружие”. Прем`єра кінострічки планується на 24 листопада. Також музикант може стати четвертим суддею шоу “Х-Фактор”, що транслюється на телеканалі СТБ. Наразі про це ведуться переговори.

Артист розкрив таємницю щодо того, чи може він стати можливим солістом гурту “Скрябін”.

– Я товаришував з Андрієм ще до того, як сталася трагедія. Скажу більше – він був мені другом. Так, я декілька разів брав участь в гурті “Скрябін” як вокаліст, виступав з музикантами. Але я не можу постійно бути з ними, у мене є “O.Torvald”. Тому їхнім солістом я не буду, – додає Женя Галич. 

Ще співак зазначив, що Кузьма багатьом був другом: “Будь-яка людина в залі може сказати про Андрія, що він друг. Він людина, яка була для всіх товаришем, і не важливо, де ви з ним перетинались: на вулиці, концертах, чи дивились кліпи. Я жодного разу в своєму житті не зустрічав людей, які говорили після знайомства з Андрієм якісь негативні речі. Жодної людини. Я не можу сказати, що він був пророк, але він був другом”.

Не забув артист і розповісти про рок-фестивалі, на яких цьогоріч відіграла його група. Виконавець стверджує, що волинський “Бандерштат” є особливим за форматом, атмосферою та організованістю.

У майбутньому лідер колективу “O.Torvald” мріє про багато онуків, з якими він разом буде “тусуватися”, а ще з публікою поділився секретом про те, що хотів би окрім дочки мати ще і сина.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...